Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Zuster Monika viert 106e verjaardag

Zuster Monika is 106 jaar geworden en daarmee is ze de oudste bewoonster van ons WZC. Uiteraard hebben we haar flink in de bloemetjes gezet met felicitaties, taart en gouden ballonnen die het getal 106 vormden. En zuster Monika? Die genoot met volle teugen en liet het zich allemaal welgevallen.

"Ik ben graag onder het volk en dat houdt me jong."

Zuster Monika is geboren in Zwitserland en bijzonder fier op haar roots. De fruittaart die ze mocht aansnijden voor haar verjaardag had het opschrift ‘Schwester Monika, alles Gute zum Geburtstag' en daar was ze dan ook heel blij mee. Zuster Monika is nog een kwieke dame en wordt door iedereen graag gezien. Dat bewijzen ook de vele kaartjes met felicitaties die ze ontving. Ze leest graag en waagt zich zelfs af en toe nog aan een spelletje scrabble. Ze houdt van de natuur en als het weer het toelaat, gaat ze graag de buitenlucht opsnuiven in ons kasteelpark. Ze kan daar oprecht genieten van de natuurpracht die elk seizoen met zich meebrengt.

Haar geheim recept voor deze gezegende leeftijd? “Ik ben graag onder het volk en dat houdt me jong”, zegt ze nog.

Wil je graag meer weten?

Wens je meer info of zou je graag een bezoek brengen aan ons woonzorgcentrum? Dat kan!
Kom langs en maak kennis met onze gelukkige bewoners, ons enthousiast team en de prachtige omgeving.

Warmte, respect en plezier

Bij ons staan de bewoners en hun familie centraal. Binnen de muren van een prachtig kasteel hanteren wij een kleinschalige aanpak en heerst een familiale sfeer. Om onze bewoners te omringen met de beste zorgen beschikken wij over alle moderne en nodige faciliteiten.