Ga voor een betere ervaring op deze website
Je huidige browser (Internet Explorer) lijkt verouderd. Voor een betere ervaring op deze website maak je best gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox of Edge.
Je kan deze website verder bekijken met je huidige browser maar sommige onderdelen (zoals het bekijken van foto's) gaan niet of minder goed werken.

Nieuws/Agenda

NEWSFLASH
23-03-2020

Extra instructies voor de familie betreffende de persoonlijke was

Het welzijn van onze bewoners, hun familieleden en ook die van ons verplegend personeel zijn nog steeds topprioriteit. Daarom volgen wij strikt de maatregelen die ons worden opgelegd.  We willen ook familieleden vragen om onderstaande extra voorzorgen m.b.t. de persoonlijke was goed op te volgen: 
Nieuws
23-03-2020

Skype met onze bewoners!

Onze bewoners hebben al een tijdje hun familie niet gezien. Een telefoontje kan natuurlijk wel, maar het is altijd fijner om elkaar ook eens ‘echt’ te zien. Daarom hebben we het initiatief genomen om skypemomenten in te lassen. 
Nieuws
20-03-2020

Toon onze bewoners dat je aan hen denkt!

Mogen we via deze weg een warme oproep doen om een tekening, een briefje, een kaartje, een foto of zelfs een klein berichtje te sturen naar onze bewoners?
Het zou hen een flinke opkikker geven, nu ze geen bezoek mogen ontvangen. We hebben al wat kaartjes ontvangen van scholen en organisaties, waarvoor dank, maar het mag gerust nog veel meer zijn.
Nieuws
16-03-2020

NEWSFLASH – praktische afspraken omtrent versterkte fase 2 coronavirus

We vragen familieleden contact op te nemen met ons secretariaat om afspraken te maken omtrent de postbedeling van onze bewoners.
Je kan hierover telefonisch contact opnemen via  02 453 94 41 of per mail secretariaat@wzcdeverlosser.be.

Daarnaast bekijken we momenteel volop hoe we op een veilige manier contactmomenten tot stand kunnen brengen tussen onze bewoners en hun familieleden.
Hierover bezorgen we je gauw meer info.

Nieuws
13-03-2020

Update versterkte fase 2 coronavirus

Het agentschap Zorg en Gezondheid heeft vandaag opnieuw de woonzorgcentra in Vlaanderen extra maatregelen opgelegd.
Het is verplicht deze na te leven. Gelieve onderstaande communicatie hierover door te nemen:
Update versterkte fase 2 coronavirus.

Nieuws
12-03-2020

Geen bezoekers meer toegelaten in ons woonzorgcentrum

Vanaf vandaag zijn de deuren van ons woonzorgcentrum gesloten voor alle bezoek. Deze maatregel werd gisteren genomen door Vlaams minister van Welzijn, Wouter Beke na overleg met de rusthuissector. De maatregel loopt voorlopig tot 19 april, het einde van de paasvakantie. Onze bewoners zijn een risicogroep voor het coronavirus en daarom moeten we er alles aan doen om hen te beschermen.
Nieuws
11-03-2020

Update maatregelen corona-virus

De overheid heeft extra maatregelen genomen om de bewoners nog beter te beschermen tegen het oprukkende corona-virus. Deze werden ons meegedeeld via het Agentschap Zorg & Gezondheid. In het belang van onze bewoners zullen wij deze versterkte maatregelen dan ook toepassen en verdere updates nauwgezet opvolgen.
Nieuws
10-03-2020

WZC De Verlosser neemt preventieve maatregelen tegen het Coronavirus

Het aantal besmette patiënten met het coronavirus neemt helaas toe. Ouderen zijn de meest kwetsbare groep en daarvan zijn we ons goed bewust. We hopen alvast dat het virus hier niet in huis komt en daarom zetten wij in op enkele preventieve richtlijnen, zowel voor onze bewoners, medewerkers en bezoekers. 
Nieuws
27-02-2020

WZC De Verlosser steunt Spring Run voor het goede doel

WZC De Verlosser steunt graag initiatieven met een missie. Als ze dan ook nog eens in Dilbeek georganiseerd worden en de opbrengst ervan naar een goed doel gaat, kunnen we dat alleen maar toejuichen. Drie studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Campus Parnas in Dilbeek organiseren op 25 april 2020 “De Spring Run”, een loopwedstrijd/recreatieloop voor jong en oud in Droeshout - Opwijk. De opbrengst gaat integraal naar een goed doel.
Nieuws
24-01-2020

Wij gaan voor kwaliteitsvolle ouderenzorg!

Het Nieuwsblad publiceerde zijn ‘Rusthuiswijzer’, een online overzicht van alle Vlaamse Woonzorgcentra. De bedoeling is de burger te helpen bij de keuze van een woonzorgcentrum. Mooi initiatief als de voorzieningen van in de ouderenzorg op een correcte manier en met cijfers die up to date zijn worden voorgesteld. Helaas is dit bij deze ‘Rusthuiswijzer’ niet het geval. Woonzorgcentrum De Verlosser is een van de vele rusthuizen die de bevragingsenquête niet heeft ingevuld en bijgevolg niet heeft meegewerkt aan het onderzoek...
Agenda
28-01-2020

"Het klopt voor u" campagne van Zorgnet-Icuro

WZC De Verlosser werkt mee aan de campagne "Het klopt voor u". 
Nieuws
14-01-2020

Het woonzorghuis Gaudium

Het woonzorghuis Gaudium is een kleinschalig zorgproject in het park van het woonzorgcentrum De Verlosser. Op het uitgestrekt kasteeldomein verbouwt Plusoffice Architects een van de bijgebouwen, Gaudium.
ONS CONTACTEREN? bel naar 02 453 94 41 of mail info@wzcdeverlosser.be - ADRES: BRUSSELSTRAAT 647 1700 SINT-ULRIKS-KAPELLE (DILBEEK)